Opdracht voltooid

Het is even wennen, niet meer naar de school in Amsterdam op dinsdag en donderdag. Niet meer in de file, geen broodje smeren (of brood en beleg snel in mijn tas proppen net voor vertrek). Geen mail of telefoon van teamleden met vragen, geen overleg met directie of bestuur, geen oplossingen voor of aanpak van organisatie problemen bedenken en uitvoeren! Mijn werk bij VierTaal als interim teamleider zit erop!

Met een voldaan gevoel kijk ik terug op een leuke en opbrengst gerichte periode van ruim 5 maanden. Mijn afgebakende opdracht om in de organisatie weer structuur en overzicht aan te brengen is voltooid. Wil niet zeggen dat organisatie en team “klaar” zijn. De basis is gelegd en de nieuwe teamleider kan zich richten op verdere ontwikkelingen met de teamleden, stuk voor stuk professionals met veel kwaliteiten!

Weer een mooie ervaring op zak!