Nu nog leeg maar 26 oktober zitten in deze pluche stoelen van het De LaMar theater 200 VierTaal medewerkers!

VierTaal het theater in!

Dit schooljaar mag ik het project “VierTaal Amsterdam kiest, maakt, deelt! ” leiden. Een mooie uitdaging die ik samen met een project team, bestaande uit medewerkers van de 9 verschillende afdelingen, heb opgepakt.

De opdracht, het uiteindelijke doel, is VierTaal op de kaart zetten in regio Amsterdam. Maar hoe en waarmee gaan zij zichzelf presenteren?

In de eerste fase van het project, waar we nu in zitten, hebben wij onze blik eerst intern gericht: wat hebben de 5 SO locaties, 2 VSO locaties en 2 ambulante diensten in huis en in hoeverre weten zij dit van elkaar?

De kerncompetentie “Delen” heeft hierbij een belangrijke rol. Woensdag 26 oktober a.s. gaan alle medewerks delen waar zij binnen hun afdeling trots op zijn, maar ook wat zij nog willen ontwikkelen en/of verbeteren. Het professionele gezelschap VierTaal Amsterdam gaat als het ware bepalen met welk script zij straks op de planken wil! En hoe mooi is het dan om dit te doen in een prachtig theater: het De LaMar theater in Amsterdam!