Vervolg intervisiecoaching

Afgelopen dinsdag weer een intervisiebijeenkomst gehad. Helaas waren er veel zieken binnen het team maar met de mensen die er waren heb ik weer mooie ervaringen opgedaan.
In twee sessies durven zij een kwetsbaarheid te laten zien! De casussen die worden ingebracht leveren echte leermomenten op waar het hele team bij betrokken is. Hoewel elke sessie nog onzeker begint, komt het team na een tijdje los en komen zij, dit keer met gebruik van het intervisiespel (L. Schlundt Bodien), tot mooie vragen en meer diepgang. Ook mijn eigen ‘vragenposter’ wordt door hen goed ingezet, fijn om te zien dat het werkt!
Volgende bijeenkomst gaan we nog meer oefenen, met nog meer methoden zodat zij straks alle kennis m.b.t. intervisie in huis hebben. Zo kunnen zij volgend schooljaar zelfstandig de intervisie voortzetten.
Dat het werkt zijn zij van overtuigd. Nu nog vaardiger worden om het steeds soepeler te laten verlopen! Maar daar heb ik alle vertrouwen in met dit team.